Το κατάστημά μας βρίσκεται στην οδό Φιλαδελφείας 38, στο κέντρο των Αχαρνών με εύκολη πρόσβαση (δίπλα σε στάση λεωφορείου και 500 μέτρα από σταθμό προαστιακού) και άνετο parking.

Στο χώρο μας θα βρείτε ενημερωμένο τμήμα γυαλιών οράσεως σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά και σύγχρονο εργαστήριο κατασκευής οφθαλμικών φακών για τη μεγαλύτερη ακρίβεια εκτέλεσης των συνταγών σας.

Επίσης διαθέτουμε γυαλιά ηλίου των πιο διάσημων οίκων που ανανεώνονται συνεχώς, ακολουθώντας πάντα το στιλ της κάθε εποχής.

Το “Eye2Eye” πρωτοπορεί και σας προτείνει πιο ιδιαίτερες λύσεις σε χειροποίητα γυαλιά ηλίου από εναλλακτικά υλικά όπως το ξύλο, η πέτρα, το βινύλιο, ή γυαλιά εργοστασίων boutique, με εξαιρετικά σχέδια και υψηλή ποιότητα. 

Στο κατάστημά μας λειτουργεί ξεχωριστό τμήμα φακών επαφής με μεγάλη γκάμα στους μηνιαίους και ημερήσιους φακούς, πάντα σε απόθεμα για άμεση εξυπηρέτηση, καθώς και ειδικές κατασκευές αστιγματικών και κερατοκωνικών φακών. 

Και για όσους επιθυμούν την αλλαγή στο χρώμα των ματιών τους, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας και να δοκιμάσετε ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα έγχρωμων φακών επαφής.

Ωράριο λειτουργίας 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ: 09:00 - 15:00
ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00

Μεγάλες προσφορές, πολλές άτοκες δόσεις με όλες τις κάρτες.